Ring til 70 27 99 88 Totaltruck@totaltruck.dk

Nye & brugte gaffeltrucks

Hos TotalTruck A/S har du mulighed for at erhverve dig en ny gaffeltruck, palleløfter, stabler eller andet internt transport- og løfteudstyr, samt alt i tilbehør til gaffeltrucks og minilæssere. Vi har gaffeltrucks til ethvert behov – også til dit.

Gaffeltrucks i høj kvalitet

Som Clark-importør tilbyder vi vores kunder hele paletten inden for gaffeltruck og warehouse (lagermaskiner) – lige fra den mindste løftevogn til hele gas- og dieseltruck-programmet op til 8 tons, såvel som både tre- og firehjulede EL gaffeltrucks op til 5 tons.

Når du vælger en ny Clark gaffeltruck, er du garanteret en maskine i høj kvalitet og med nogle af de bedste ydeevner på markedet. Clark har været med i fronten i mange år og var således de første i verden til at præsentere gaffeltrucken på det kommercielle marked.

 

Kontakt os, så vi i fællesskab kan finde den helt rigtige gaffeltruck løsning

Gå på opdagelse i de forskellige menuer her på siden og find lige præcis den gaffeltruck eller palleløfter, der dækker dine behov.

Har du spørgsmål eller brug for assistance til at vælge den rigtige gaffeltruck, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 99 88.

El-Gaffeltruck
Clark gaffeltrucks
Combilift gaffeltruck

Mitsubishi Gaffeltrucks

Clark Gaffeltrucks

Combilift Gaffeltrucks