Ring til 70 27 99 88 Totaltruck@totaltruck.dk

Kladde

TotalTruck A/S – Gaffeltruck leverandør nær Odense

En “ung” servicevirksomhed med over 200 års brancheerfaring!​

TotalTruck A/S - Gaffeltruck leverandør nær Odense

Firmagrundlag

Med dybe rødder i gaffeltruckbranchen, var vi seks ildsjæle der – med stor lyst og viden om gaffeltruck og ikke mindst vedligeholdelse – startede selvstændig servicevirksomhed i 2001.

Vi slog økonomi og entusiasme sammen og besluttede at hellige os det vi var allerbedst til – nemlig vedligeholdelse og service indenfor gaffeltruckbranchen.

Vores overbevisning er og har hele tiden været, at der til stadighed vil være behov for en alsidig og pålidelig gaffeltruckvirksomhed med domicil på Fyn.

 

4_162

Udviklingen for Totaltruck A/S

Vores udvikling har omtrent været som vi kunne ønske det – og med en stabil vækst gennem årene, repræsenterer vi i dag 19 – 20 mand: TotalTruck A/S råder i dag over 10 veludrustede servicevogne, egen lastvogn og ikke mindst et top moderne service- og reparationsværksted i Langeskov.

Clark - The Forklift

I bestræbelserne på at blive “totalleverandør” har vi indledt samarbejde med forskellige anerkendte importører og producenter af gaffeltruck og udstyr. Således har vi i 2012 indgået et importør-samarbejde med CLARK og ​forhandler nu hele CLARKs program af internt transportmateriel.

Dette ​spænder lige fra en håndbetjent løftevogn – over et omfattende Warehouse- og El-truckprogram bygget på nyeste teknologi – til et komplet gas- og dieseltruckprogram op til 8 tons..

Uanset relationer til producenter og importører, forbliver vi en 100 % selvejet virksomhed – med alle aktiviteter koncentreret omkring de fynske gaffeltruckbrugere.

Profil

Service, kvalitet og tillid er og vil altid være de bærende elementer i vores virksomhedspolitik.

Da vi til stadighed søger at skabe et kunde/leverandørforhold der bygger på gensidig tillid – og hvor det er TotalTruck`s opgave, at servicere mest økonomisk – under stadig hensyntagen til sikkerhed, miljø og produktion – vil der selvfølgeligt være plads til en fleksibel servicevirksomhed som TotalTruck A/S på Fyn – også i fremtiden.

Vore kunder skal primært koncentrere sig om deres produktion, og TotalTruck vil være garantien for optimal truckdrift -døgnets 24 timer- under de givne forhold.

Vi håber meget, at vi kan være med til, at præge branchen mod et højere sikkerheds- og kvalitetsniveau.

Målsætning

“Via kvalitet, tillid og fornuftig prispolitik, at skabe og drive en markedsførende servicevirksomhed, for de fynske gaffeltruckbrugere”.