Ring til 70 27 99 88 Totaltruck@totaltruck.dk

Eget servicecenter på Fyn

Undgå produktionsstop med trucks fra TotalTruck

Vi ved, hvor meget et produktionsstop kan sænke din virksomheds produktion. Vi ser det derfor som vores fineste opgave at hjælpe dig til en smertefri håndtering heraf, hvad enten det drejer sig om egne eller lejede maskiner.

Når din truck er i stykker, kan vi ofte reparere den hos dig, da vores montører har reservedele i servicevognen. Nogle gange er det bedre at få den ind på vores værkstedet og kigge ordentligt igennem med det rigtige værktøj. ”Åh, nej” tænker du nok, men der er ingen grund til bekymring. Vi sørger for, at du får en lånetruck, mens din truck er på værksted. Og dermed mærker du dårligt til, at din truck er til reparation.

Reparation på vores servicecenter

Dygtige mekanikere rep. Truck motor

Vores moderne værksted ligger centralt på Fyn. Vi har fast 4 mand på værkstedet, som altid sørger for den bedste klargøring og reparation af dine trucks.

Du skal ikke undvære din truck, mens den er på værksted. For som en del af en serviceaftale med os, stiller vi en lånetruck til rådighed. Og vi sørger selvfølgelig også for levering og afhentning med vores lastbil.

Hvad får du?

Når du vælger serviceaftale med os, får du:

  • Hurtig levering lige til døren
  • Sikker transport
  • Afhentning og levering
  • 3 forskellige aftalemuligheder udfra jeres servicebehov

Har du spørgsmål angående leveringen, serviceaftaler, eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud, så kontakt os her.

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.