Totaltruck recycler

af | nov 6, 2023 | Blog

Totaltruck Recycler

Artiklen er skrevet & udgivet af Månedsmagasinet Fyns Erhverv 
– link til artikel

TotalTruck og Upcycling i Virksomheders Interne Logistik

TotalTruck tilbyder at gennemføre upcycling-projekter på de fleste maskintyper til virksomheders interne logistik. ’’Så godt som nyt” kalder de det.

Konceptet Bag Upcycling hos TotalTruck

Konceptet går i al sin enkelthed ud på, at kunderne sender deres brugte maskiner til upcycling på det moderne værksted i Langeskov.

Lånetrucks og Opgraderede Maskiner

Og imens får de stillet lånetrucks til rådighed. Kunderne oplever at få gennemrenoverede og nylakerede trucks retur. Dette for en mindre udbetaling end, hvad en fabriksny truck beløber sig til.

Miljømæssige og Økonomiske Fordele ved Upcycling

Ud over at genbrugsarbejdet mindsker CO2-udledningen og sparer på de begrænsede råmaterialer, så oplever kunderne også en stor gevinst i, at brugerne passer bedre på de fine maskiner.

thumbnail Totaltruck 23 3 TotalTruck
thumbnail Totaltruck 23 2 TotalTruck

Teknologisk Innovation og Fokus på Brugte Maskiner

– Når det gælder brugte maskiner, så tror vi på, at det i mange tilfælde er mere miljøvenligt, at opgradere kundernes eksisterende maskiner, frem for at skifte ud med fabriksnye. Vores tekniske afdeling, anført af Kennet, har bl.a. skabt rigtig gode resultater ved at tilføre den nyeste teknologi indenfor lithiumbatterier til brugte el-trucks, fortæller Thomas Jensen.

TotalTruck – Nyt Liv til Brugte Maskiner

Vi putter nyt liv i kundernes gode brugte maskiner.

service banner TotalTruck

Udlejning og Salg af Maskiner hos TotalTruck

Vi er gode til udlejning, og vi har det største udvalg af maskiner på Fyn. Vi har også vores egen lastvogn til hurtig levering af maskiner, – hvilket også betyder mindre omkostning for kunden. Totaltrucks primære område er Fyn og Trekantsområdet, men de har udlejning og salg af maskiner over hele landet. De lejer både nyt og brugt ud kort- som langtids, fra en dag til 10 år. De har udlejning af de fleste størrelser trucks – helt op til 16-20 ton, og hvad de ikke selv har, – det skaffer de.

TotalTruck’s Kundefokuserede Service og Produkter

Vi servicerer alle størrelser trucks, og hvis vores kunder har et nedbrud, så har vi en lånetruck, som vi stiller til rådighed, mens deres egen serviceres, siger Finn Jensen. Vi er lokale, vi er fleksible og vi er hurtige samt gode til at vejlede vores kunder.

Baggrund og Udvikling af TotalTruck

Vi har forhandling af Mitsubishi, Clark og Combilift samt diverse lagerhåndteringsmaskiner, fortæller de to stiftere af firmaet, Finn Jensen og Peer Aagaard Jeppesen. Udlejning og brugtsalg er også en stor artikel, og vi importerer en større del af brugte maskiner fra forskellige dele af Europa, som klargøres til at fungere optimalt.

TotalTruck’s Historie og Vækst

Totaltruck blev stiftet i 2001 af Finn Jensen og Peer Aagaard Jeppesen, og startede som en servicevirksomhed med i alt fem montører. De fandt hurtigt ud af, at der skulle mere til, blandt andet med udlejning og salg. Så i 2006 flyttede de til den nuværende adresse i Langeskov, hvor det hurtigt tog fart. Med en god placering lige op til motorvejen blev de mere synlige, hvilket betød en kraftig stigning i udlejningen af maskiner. Herefter har de været inde i en stille og rolig udvikling, og tæller i dag 30 medarbejdere, og de har et datterselskab på Falster med fem medarbejdere.

Samlet Løsning hos TotalTruck

Står man og skal have udført service, leje en truck eller købe en ny, – så kan man roligt alliere sig med Totaltruck i Langeskov, der kan levere hele paletten, og som har mange års erfaring med alt, der omhandler trucks i alle størrelser og til alle formål.

Anders

Anders

Author

Alder: 36 år Stilling: Marketing Anders Lund er en dygtig og erfaren marketingmedarbejder med et ekspertiseområde inden for søgemaskineoptimering (SEO) og Google Ads. Se alle indlæg