For profesionelle
Fyens bedste lejepriser

Bredeste sortiment
til intern logistik

Indenfor rækkevidde
Altid tætte på vores Fynske kunder

leasing gaffeltruck

Gratis Lånetruck

Har du en samarbejdsaftale med os er du altid godt kørende. Er uheldet ude i form af nedbrud eller skal du have udført en større reparation, så stiller vi omkostningsfrit en låne truck til rådighed. Læs mere

leasing gaffeltruck

Lej & få tilbagebetaling

Lejer du truck hos TotalTruck, tilbyder vi leje med forkøbsret – hvor du kan leje en maskine og få tilbagebetalt min 80% af din indbetalte leje.
Læs mere

leasing gaffeltruck

Attraktive lejepriser

Vi råder over en stor udlejningsflåde, hvor vi altid tilpasser pris og lejebetingelser til det enkelte behov. Vi bestræber os altid tilbyde de mest attraktive lejepriser til de fynske virksomheder.

TOTALTRUCK PRODUKTSORTIMENT

GOD KVALITET, HVER ENESTE GANG

 Målsætning
“Via kvalitet, tillid og fornuftig prispolitik, kan vi skabe og drive en markedsledende servicevirksomhed, for de fynske gaffeltruckbrugere”.

 

Reachtruck

Reachtruck

Plukketrucks

Plukketrucks

Service

Totalservice

Totalservice betyder at du som kunde kun skal henvende dig ét sted for, at få varetaget dine services i forbindelse med firmaets interne logistik. Dette for at gøre det både nemt og økonomisk attraktivt for vores kunder.

Service

Gaffeltruck service

Under stadig hensyntagen til miljø, økonomi og produktivitet, søger vi – gennem en målrettet servicestyring – altid at holde dit truckmateriel i topform, for derved at minimere ”stoptider” og begrænse truckomkostningerne mest muligt.