Gaffeltruck leverandør nær Odense – TotalTruck A/S

En “ung” servicevirksomhed med over 200 års brancheerfaring!

TotalTruck A/S - Gaffeltruck leverandør nær Odense

Firmagrundlag

Med dybe rødder i gaffeltruckbranchen, var vi seks ildsjæle der – med stor lyst og viden om gaffeltruck og ikke mindst vedligeholdelse – startede selvstændig servicevirksomhed i 2001.

Vi slog økonomi og entusiasme sammen og besluttede at hellige os det, vi var allerbedst til – nemlig vedligeholdelse og service indenfor gaffeltruckbranchen.

Vores overbevisning er og har hele tiden været, at der til stadighed vil være behov for en alsidig og pålidelig gaffeltruck leverandør med domicil på Fyn.

 

 

Udviklingen for Totaltruck A/S

Vores udvikling har omtrent været, som vi kunne ønske det – og med en stabil vækst gennem årene, beskæftiger vi i dag 26 mand: TotalTruck A/S råder i dag over 10 veludrustede servicevogne, egen lastvogn og ikke mindst et top moderne service- og reparationsværksted i Langeskov.

I bestræbelserne på at blive “totalleverandør” har vi indledt samarbejde med forskellige anerkendte importører og producenter af gaffeltruck og udstyr.

Dette spænder lige fra en håndbetjent løftevogn – over et omfattende Warehouse- og El-truckprogram bygget på nyeste teknologi – til et komplet gas- og dieseltruckprogram op til 9 tons..

Uanset relationer til producenter og importører, forbliver vi en 100 % selvejet virksomhed – med alle aktiviteter koncentreret omkring de fynske gaffeltruckbrugere.

 

Profil

Service, kvalitet og tillid er og vil altid være de bærende elementer i vores virksomhedspolitik.

Da vi til stadighed søger at skabe et kunde/leverandørforhold, der bygger på gensidig tillid – og hvor det er TotalTruck`s opgave, at servicere mest økonomisk – under stadig hensyntagen til sikkerhed, miljø og produktion – vil der selvfølgeligt være plads til en fleksibel servicevirksomhed som TotalTruck A/S på Fyn – også i fremtiden.

Vore kunder skal primært koncentrere sig om deres produktion, og TotalTruck vil være garantien for optimal truckdrift -døgnets 24 timer- under de givne forhold.

Vi håber meget, at vi kan være med til, at præge branchen mod et højere sikkerheds- og kvalitetsniveau.

Målsætning

“Via kvalitet, tillid og fornuftig prispolitik, at skabe og drive en markedsførende servicevirksomhed, for de fynske gaffeltruckbrugere”.

klimaforandringer-i-danmark.dk
grønne-investeringer.dk
Vi støtter fokus på bedre arbejdsmiljø
Medlem af DanskCVR-Ordningen