Ring til 70 27 99 88 Totaltruck@totaltruck.dk

Essentielt gaffeltruck hovedeftersyn for virksomheder

Essentielt gaffeltruck hovedeftersyn for virksomheder

Hos TotalTruck har vi mange års erfaring med at udføre hovedeftersyn af gaffeltrucks mm.

Vores erfarne og velkvalificerede teknikere er certificerede og autoriserede til at udføre hovedeftersyn og har en omfattende viden og ekspertise.

Hovedeftersyn af gaffeltrucks mm. er lovpligtigt

Det skal iht. Arbejdstilsynets (AT) regler udføres mindst én gang om året eller oftere (afhængigt af maskinens brug og driftsforhold) for at sikre, at maskiner er sikre at bruge og opfylder alle sikkerhedsstandarder.

 

· Det lovpligtige hovedeftersyn må kun udføres af kvalificerede teknikere eller serviceudbydere.

 

· Hvis du undlader at få foretaget hovedeftersyn af dine gaffeltrucks mm., kan det resultere i alvorlige konsekvenser, herunder bøder, ulykker og øget risiko for arbejdsskader.

Ved et hovedeftersyn gennemgår vi grundigt

alle vitale komponenter og systemer for at sikre, at de fungerer korrekt og opfylder alle sikkerhedsstandarder.

· Vi tjekker bl.a. bremser, styring, lys, hydraulik og batteri.

· Vi sørger også for at inspicere og vedligeholde eventuelle sliddele, såsom dæk og gafler, for at sikre optimal ydeevne og forlænge levetiden.

· Vi udfører også de nødvendige sikkerhedstest og dokumenterer alle resultaterne i en detaljeret rapport, som du kan bruge som dokumentation over for myndighederne.

· Vi gennemgår dokumentation, herunder eftersynsrapporter og gældende certifikater.

Når du vælger TotalTruck til at udføre hovedeftersyn for dig

  • kan du stole på vores professionalisme og omhyggelighed,

· på vores pålidelige service og vores evne til at opdage og løse eventuelle problemer, før de udvikler sig til større og dyre reparationer,

· vi vil arbejde tæt sammen med dig for at planlægge og organisere eftersynet, så det passer til din virksomheds behov og tidsplan.

· vores teknikere vil gennemgå alle relevante områder af gaffeltruck mm. og sikre, at den fungerer korrekt og opfylder alle sikkerhedsstandarder.

 

Vores mål er at sikre, at din virksomhed har sikre og pålidelige gaffeltrucks mm., der opfylder alle lovkrav og dermed gør det til en mere sikker arbejdsplads.

Kontakt os i dag på tlf. 70 27 99 88 for at bestille et hovedeftersyn.