Handelselev – indkøb

Trives du i en aktiv hverdag, hvor du ikke kun sidder foran skærmen?

Er du klar på at uddanne dig og allerede om 2 år være udlært i en branche med meget lav arbejdsløshed og med henblik på at blive fastansat?

Så tilbyder vi nu en unik mulighed for at blive optaget i Fyns største virksomhed, for service og vedligeholdelse af maskiner til interne logistik (gaffeltrucks o.l.).

Vores tilbud til dig:

Under uddannelsen får du en hverdag bestående af opgaver med alt inden for varekøb, lagerarbejde, logistik, tilbudsgivning og varemodtagelse. Vi sørger for at hjælpe dig hele vejen rundt om specialet, og at der bliver sammenhæng imellem det, du lærer på skolen og dit daglige arbejde.

Vi vil investere i din udvikling og fremtid, hvis du vil investere din tid og læringslyst i os! Vi går op i trivsel, og derfor sørger vi for, at det er sjovt at komme på arbejde. For at styrke sammenholdet, holder vi både større og mindre sociale arrangementer. Du bliver en fast del af vores hold, på lige fod med alle dine kolleger. Du får de skoleophold som skal til for at understøtte din hverdag med teori bedst muligt. Under uddannelsen vil du få elevløn, og du vil have samme fordele angående pension og sundhedssikring som dine kolleger.

Dine kvalifikationer:

Du er klar til at lære! Har du motivationen, kommer vi med redskaberne til, at du både kan lære og udvikle dig.

EUX og HHX-elever har direkte adgang til elevpladsen. EUD og EUV-elever med adgang til handelsspecialet kan også søge elevpladsen. STX, HF og HTX-elever har brug for et supplerende 5 ugers grundforløb med fagretning handel.

Vil du med på holdet?

Du er altid velkommen til at kikke forbi og hilse på os, ringe på vores hovednummer, e.l. Vi forestiller os, at du begynder i løbet af efteråret, men vi kan tilpasse det afhængig af din situation.

Foruden et kort CV og dit seneste karakterblad, må du meget gerne i en kort ansøgning fortælle lidt om dig selv og hvorfor du gerne vil være med på vores hold.

Du bedes sende ovenstående til rekrutteringsansvarlig, Thomas Jensen thomas@totaltruck.dk. Nysgerrig?

Læs mere om os på www.totaltruck.dk eller ring på vores hovednummer 70 27 99 88.