Totaltruck A/S – Vi løfter din service

TotalTruck A/S hjælper dagligt de fynske gaffeltruckbrugere fra vores topmoderne værksted på Fyn.

En stor entusiasme for gaffeltrucks og økonomi skaber tilsammen et ideelt grundlag for effektiv truck service og vedligeholdelse. Hos os kan kunden koncentrere sig om produktionen – så sørger vi for optimal truckdrift døgnet rundt.
Vi minimerer “stoptider” og begrænser truckomkostningerne gennem effektiv truck service. Arbejder du med trucks, så står vi klar til at hjælpe dig med professionel vejledning og gode serviceaftaler.

Vi ser frem til at blive din nye truck samarbejdspartner!

Nem og sikker truckdrift

Hos TotalTruck tilbyder vi tre forskellige serviceaftaler. På denne måde kan du vælge den aftale, der passer bedst til dig og dine behov. Uanset hvilken serviceaftale, du vælger, er du altid sikret optimal truckdrift og høj trucksikkerhed.

 

Samarbejdsaftale: Med samarbejdsaftalen betaler du kun for service og det faktiske forbrug af tid og materialer.

Serviceaftale: Ved denne aftale betaler du et fast beløb for service og hovedeftersyn. De eneste meromkostninger er materialeforbruget og eventuelle reparationer, som faktureres efter det faktiske forbrug.

Fuld vedligeholdelse: Denne aftale er for dig, som ønsker at kende dine faste service- og vedligeholdelsesomkostninger. Med denne aftale betaler du et fast månedligt beløb, som dækker alle service- og reparationsomkostninger.

Service når og hvor det passer dig

Vi har eget servicecenter centralt placeret på Fyn, samt 10 udekørende serviceteknikkere. Vi kan desuden tilbyde jer en låne-truck, mens jeres egen er under reparation eller på værksted. Med en aftale med Totaltruck slipper du for unødige bekymringer om reparationer og vedligeholdelse. Vi har samarbejdsaftaler med udvalgte gaffeltruckvirksomheder i hele landet, og har dermed mulighed for at tilbyde landsdækkende service. Vi har egen lastbil, så vi henter og bringer din truck og du kan selvfølgelig også låne en truck ved længerevarende reparationer.

Hvad får du?

Når du vælger at samarbejde med os, er du sikret:

  • Dokumentation for trucksikkerhed
  • En individuel serviceaftale, som passer til dig og dine behov
  • Service af høj kvalitet leveret af dygtige teknikere
  • Hurtig og nem service på hele Fyn
  • Service- og reservedele til konkurrencedygtige priser

Har du spørgsmål angående vores serviceaftaler, eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud, så kontakt os nu på +45 7027 9988 eller udfyld formularen herunder.

    url: [_url]