Mitsubishi Gaffeltruck FB25-35A(C)N SERIE

Alting ved EDiA EX indgyder tryghed. Vores designteam har arbejdet på at skabe en truck, der er robust men alligevel hurtig, teknisk avanceret og alligevel fuldstændig intuitiv at styre. EDiA giver dig tryghed til at udføre arbejdet med bevidstheden om, at den altid vil kunne klare opgaven. Med firehjulsstyring og imponerende restkapaciteter får du ydelse som en stor truck, der fungerer på steder med begrænset plads. Og med AutoBoost vil du aldrig føle, at der mangler kraft og ydelse.

Men det handler ikke kun om ydelsen, det handler også om sikkerheden. Alle dele lige fra masten til instrumentpanelet til kontravægten er blevet forbedret med henblik på at maksimere førerens udsyn hele vejen rundt omkring opgaven. Ingen fiduser, bare et fantastisk design. Gennem en kombination af intelligente systemer, førerens kompetencer og den aktuelle last tilpasses responsen til den aktuelle situation – for eksempel at løft og sænkning altid foregår jævnt og stabilt takket være det adaptive løftestyringssystem Adaptive Lift Control.

Vores gaffel­trucks har i årevis været favoritterne hos førerne. Med et udvalg af intuitive betjeningselementsystemer, forskellige førerfunktioner, en yderst tilpasningsdygtig kabine og talrige andre funktionaliteter kan hver fører få den EDiA EX, der ønskes, med en opsætning, der føles fuldstændig naturlig fra det øjeblik, føreren tager plads i kabinen. En perfekt tilpasset opsætning gør et arbejdsskift mere behageligt, mere effektivt og mere produktivt. Det handler om at indgyde tryghed.

Model: Kapacitet
FB25ACN 2500 kg
FB25AN 2500 kg
FB30ACN 3000 kg
FB30AN 3000 kg
FB35AN 3500 kg

Download Datablad