Mitsubishi RB14-16N2L Reach truck

En truck er kun lige så god som chaufføren, derfor arbejder SENSiA ES – som alle SENSiA-reach trucks – intuitivt for at hjælpe dine førere med at arbejde med deres fulde potentiale.

ES er bygget på de samme innovative teknologier, der driver andre SENSiA-modeller, samtidig med at den prisvindende Mitsubishi reach truck åbner for en endnu bredere vifte af virksomheder. Disse reach trucks er designet til lette og mellemstore applikationer i højder på op til 7,5 meter uden at gå på kompromis med kvaliteten og ydelsen, der er kendetegnende for SENSiA-familien.

Et valg af ydeevne betyder, at uanset om den mest erfarne eller uerfarne chauffør sætter fod i den prisbelønnede SENSiA-kabine, vil de hurtigt og nemt kunne konfigurere trucken til deres niveau. Nye brugere har ECO-tilstand, som giver naturlig, målt håndtering og udvidet skiftelift, mens de langt mere fortrolige med arbejdet kan skifte til PRO-tilstand og drage fordel af forbedret ydeevne. Mens disse er et udgangspunkt, vil serviceteknikere hurtigt kunne tilpasse trucken til mere specifikke behov.

Download Datablad