Mitsubishi Stabler AXIA EX SBR20N2 – 2000 kg

Hvis du er ude efter at maksimere effektiviteten på dit varelager, så kan stå-ind-stablere være det perfekte valg for dig. Ved at kombinere minimale dimensioner, en lille venderadius og fortræffelig beskyttelse af føreren, tilbyder disse stablere et prisvenligt og fleksibelt alternativ til andre løsninger. Ved at føreren er fuldstændigt – og sikkert – omsluttet inde i trucken, kan de manøvrere rundt, på meget smallere gangarealer.

Et varelager, der er designet til stå-ind-stablere er op til 35% mere effektivt, målt på pladsbesparelse i forhold til stablere for gående førere, hvilket typisk sænker prisen per palle med en tredjedel. Den kompakte profil gør det potentielt set også muligt, at have tovejstrafik op og ned ad gangene, hvilket øger produktiviteten.

Det er også langt mere effektivt for en fører at stå oprejst, da det gør det nemmere at gå til og fra maskinen igennem en arbejdsdag. Der er også rigeligt med arbejdsplads, samtidig med at den stadig tilbyder fremragende allround beskyttelse under arbejdet. Og ved at være omsluttet helt af trucken, er førerne også bedre beskyttet såfremt der sker et sammenstød.

Kapacitet: 2000 kg
24 VOLT
Vekselstrøm

Download Datablad