Mitsubishi El-palleløfter PBS20-30N2 SERIE

2,0–3,0 ton PREMiA EX-palletrucks er ideelle til indendørs transport, produktionsområde og distribution og er et smart, sikkert og omkostningseffektivt valg. Med en så høj ydeevne og kapacitet har selv lavintense operationer fordel af en større effektivitet sammenlignet med palletrucks med platform.

Palletrucks til gående førere og palletrucks med foldbar platform er ofte standardvalget til disse opgaver, men på grund af deres design, medfører dette som regel en større venderadius. Sid-ind designet i PREMiA EX holder føreren fuldstændig inde i trucken. Dette sikrer ikke kun, at de er beskyttet af chassiset og det valgfrie sikkerhedstag, men designet tillader et meget mere kompakt chassis, hvilket sparer gulvplads med en AST på 2,5 m. Det betyder, at du kan udnytte værdifuld lagerplads meget mere effektivt.

Med høje kørehastigheder, lange serviceintervaller, nem vedlige­holdelse, høj pålidelighed, intuitiv betjening og fremragende ergonomi, samt førerkomfort er PREMiA EX sid-ind palletrucken det perfekte valg for at booste produktiviteten.

Download Datablad