Mitsubishi El-palleløfter PBV/PBF20N3D(R)(S) SERIE

PREMiA EM dobbeltpalleløfteren er bygget til yderst krævende arbejde, hvor ydeevne og præcision er afgørende. Den fås både med faste sider, ryglæn og med foldbar platform. Maskinen har hurtig acceleration og kørehastighed samt løfte- og sænkehastigheder, som er førende på markedet. Den indledende løftefunktion muliggør højere frihøjde, når det er nødvendigt, og gør det muligt at transportere stablede paller. Det fordobler produktiviteten og reducerer den tid, det kræver at flytte dem fra A til B.

Den er det ideelle valg til palleoverførsel i travle logistikterminaler og industrilagerbygninger samt til læsning og aflæsning af køretøjer takket være en masse hypermoderne funktioner. Markedsførende løfte- og sænkehastigheder betyder, at tiden pr. flyttet palle forbliver så lav som muligt, hvilket giver meget lavere samlede driftsomkostninger. Robust konstruktion og Mitsubishi Forklift Trucks’ legendariske driftssikkerhed betyder, at den kan holde til selv de mest intense operationer og sikre maksimal oppetid.

Men høj ydeevne og lange skiftehold er ikke en mulighed, hvis føreren ikke er på toppen. De patentbeskyttede systemer DriveSteady og TractionPlus sikrer enestående drivhjulstryk, fremragende støddæmpning og sidestabilitet ved kørsel rundt i sving, hvilket garanterer en jævnere og sikrere kørsel hele vejen igennem. ErgoSteer-styrehovedet, som er det bedste i klassen, gør betjeningen enkel, komfortabel og intuitiv for førerne, så de kan fokusere fuldt ud på den forhåndenværende opgave.

Download Datablad