Mitsubishi Stabler SBS16-20N2 SERIE

AXiA EX sid-ind stableren er et fleksibelt og omkostningseffektivt valg til stabling og indendørs transport på lageret, i produktionen og alle andre steder, hvor der er brug for sikker og effektiv stabling. Platformstablere bruges ofte til disse opgaver, men med et gangbreddekrav (AST) på 2,8 m (og 2,5 m på AXiA EX) og løftehøjde på kun 5,4 m (og 7 m for AXiA EX), er det nemt at se, hvor sid-ind stableren giver mulighed for meget bedre udnyttelse af pladsen. Mange virksomheder bruger reach trucks til stablingsopgaver, men de kan være overspecificerede til opgaven. Til disse opgaver er AXiA sid-ind stableren et fremragende og billigt alternativ.

Hvis der er brug for bedre rumudnyttelse, gør det kompakte design den også til et anvendeligt og overkommeligt alternativ til at udvide lageret eller implementere en fuld, kompleks VNA-løsning.
Nem vedlige­holdelse, høj ydeevne, lange serviceintervaller og Mitsubishi Forklift Trucks-pålidelighed er en stærk kombination. Læg dertil det valgfrie initialløft for at fordoble pallehåndteringsevnen, og se produktiviteten skyde i vejret.

Download Datablad